Om mig

Jeg har altid været en ildsjæl fyldt med gode ideer, lyttende ører, kærlige kram og hænder med masser at give. For nogle år siden blev jeg hårdt ramt af stress og blev sygemeldt fra mit job. Det føltes som et nederlag og jeg var sikker på at det kun lige var et par dage, uger - så var jeg tilbage på mit job. Det kom jeg aldrig. Jeg var sygemeldt i næsten 2 år og har måttet indse en masse om mig selv undervejs, for at få det bedre. Blandt andet at jeg aldrig prioriterede mig og jeg ikke bare “lige” kunne blive fixet.

Undervejs prøvede jeg psykolog, yoga, stresscoach og alt hvad der måske kunne fixe det. Også kropsterapi - men her var der en forskel. Det hjalp mig og det fik mig til at reflektere.

Jeg tog en hurtig beslutning og startede uddannelsen som kropsterapeut hos Totum. Jeg har ikke fortrudt et sekund. Det har været hårdt arbejde og til tider en utrolig stejl læringskurve, men jeg har aldrig haft det så godt som jeg har det nu.

Jeg elsker arbejdet som kropsterapeut og udvikler mig hele tiden, fordi jeg lærer meget af de stærke og modige mennesker, jeg har på briksen. Jeg ville elske også at hjælpe dig.